Over mij

Mijn naam is Sandra, ik woon in Amersfoort, ben getrouwd en super trotse moeder van Mats, Floor en Tom

Ik werk  ruim 19 jaar als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis op de kinderafdeling en op de kinderluchtwegpoli en doe dat nog steeds met heel veel liefde en passie. Een “lekker gewerkte” werkdag ontstaat bij mij wanneer ik echt contact met kinderen en hun ouders kan hebben en daarbij het gevoel krijg, dat ik het verschil heb kunnen maken in een onveilige situatie voor kinderen. Het gevoel dat je een deel van angst, ongerustheid en verdriet bij ouders kunt wegnemen door mee te denken, te luisteren en samen te zoeken naar een situatie die voor iedereen zo prettig mogelijk is.

Ik bemerkte bij mijzelf dat daar mijn kracht ligt en wilde daar meer mee. Begeleiding kunnen geven in een setting waar tijd en aandacht centraal staan. Na twee afgeronde opleidingen tot kinder- en jongerencoach volg ik mijn hart en begeleid ik nu kinderen, jongeren en ouders in mijn eigen praktijk… Hi Five!

Humor, veiligheid en rust zijn mijn speerpunten. Wat ik graag mee wil geven is het gevoel dat je uniek bent, dat je mag zijn wie je bent en dat je keuzes durft te maken die goed voor jou zijn. Samen zoeken naar talenten en daar gebruik van maken. Denken vanuit mogelijkheden en kijken naar wat goed gaat.

Daarnaast weet ik door mijn werkervaring als kinderverpleegkundige hoe pittig het kan zijn om een chronische ziekte te hebben of om lichamelijke klachten te hebben met een achterliggende psycho-sociale oorzaak. Ik heb gezien en geleerd hoe ziekte, verlies en rouw zomaar op je pad kunnen komen waardoor je wereld op zijn kop staat. Vanuit mijn hart en mijn professie wil ik samen met je kijken waar ik je mee kan helpen.

Onder kindercoaching staan de verschillende trajecten die gevolgd kunnen worden.

Ieder kind verdient een zorgeloze jeugd! Helaas is dat niet altijd de realiteit, maar hoe je in het leven staat en omgaat met dat wat er op je pad komt…daar heb je meestal wel invloed op en als ik je daar een klein beetje mee kan helpen….het zaadje kan planten…dan hoop ik dat je weer de veerkracht hebt om zelf verder te kunnen.